Loyal Followers

20110326

Jam Bumi GeLaP

26 MAC 20011
earth hour



apa itu earth hour? alaa, earth hour laa. setiap tahun ada tu. aku ingat lagi,  semasa form4 aku n batch mrsm aku kt dlm surau tw... gelap sgt2,so kami semua berzikir jelah ramai2... semasa form5 plak, mase earth hour, aku n batch aku semua tgh latih kawad kadet polis untuk kem tamat KO ! waa, semangat giler kawad dalam gelap. haha. ok stop! kite dah lari topik cik ilabell oii. sory sory. ok, earth hour ni ye tuan tuan dan puan puan satu event yang dianjurkan WWF ! bukan WWF yang wrestling tu yee. satu badan NGO ! earth hour ni kita tutup lampu lampu sme selama 60minit, nak ag sekejap, sile tutop lampu lampu rumah, toilet dan sewaktu denganya selama 1jam yee tuan tuan puan puan. :D * after 1jam tu, tgk la tv tu smpai juling, on9 fb anda tu smpai mate lebam, main la DOTA anda tu smpai awek awek anda mogok dengan anda selama 7hari7malam. haha. Nak tahu tak time earth hour ni gk la mse khusyuk utk tidur! bkn solat je ye... gelap2,nyenyak tidur sakan... hehe... ok, dats all from me. :)



jom support EARTH HOUR! *kampus aku dah lame wat benda ni. -.-

2 comments:

  1. yup, ckit laa.... penat2 mmg syok tidur taw...hehehe

    ReplyDelete